Over ons

Onze missie

seperator

Nederland tot Innovatiecentrum Circulaire Economie laten uitgroeien met een groener en schoner Europa als resultaat. Met de CEBlockchain hebben wij de blockchaintechnologie beschikbaar voor het versnellen en efficiënt maken van de processen en certificering van de circulaire projecten.

De circulaire economie van DecomXL

seperator

DecomXL organiseert innovaties voor de circulaire economie tegen lage kosten én risico’s door het samenbrengen van de expertises van verschillende kennispartners. Hierdoor kunnen projecten binnen dezelfde sectoren gebundeld worden waardoor de betrokken partijen profiteren van schaalvoordelen; lage kosten, betere risicobeheersing en versnelde realisatie van projecten.

Bekijk onze expertises

Voordelen van DecomXL?

seperator

Voor wie is DecomXL?

seperator

DecomXL streeft naar een integrale aanpak die invulling geeft aan de belangen van alle betrokken partijen. Met focus op organisaties en bedrijven die gericht zijn op de circulaire processen en energietransitie. Denk hierbij aan aannemersbedrijven, service organisaties, transportbedrijven, eigenaren van olie- en gasindustrie installaties, havenorganisaties, rederijen, ministeries, gemeenten, milieu- en belangenorganisatie en financiële partijen. Om zo gezamenlijk meerwaarde te realiseren.

Neem contact op